Aporia ApS Aporia er et first person adventure/horror puzzle spil til Steam (PC) og konsoller. Spillet produceres af Investigate North og har en unik vinkel på "environment storytelling".

Storytelling sker ikke gennem tekst eller dialog, men gennem spillerens tolkning af billeder, tegninger, vægmalerier, flashbacks og "crafted objects". Gameplayet drejer sig omkring et dilemma: "Your ambition to do good, can blind you to the overall consequences.
hørhave
gården
KONTAKT CAPNOVA restaurering & transformering BILLEDER GAMES
Bolverk VR Games ApS udvikler virtual reality-spillet Kittypocalypse, hvor Jorden er truet af en invasion fra rumvæsener forklædt som kattekillinger. Spilleren skal derfor stoppe invasionen ved strategisk at opsætte våben i tower defense-stil. Kittypocalypse blev udgivet i 2016 til de tre VR-briller Oculus Rift, HTC Vive og Sony PlayStation VR. Bolverk KONTAKT CAPNOVA Udvikler Virtual Reality spil og løsninger til uddannelse GAMES TRAILER OM Capnova FRA INOVATIVE IDEER TIL SUCCESFULDE
VIRKSOMHEDER
CAPNOVA er et investeringsselskab, der tilfører kapital, solid forretningserfaring og et stærkt netværk, for at innovative ideer kan blive til succesfulde virksomheder. Vi dækker Danmark fra vores afdelinger i Aarhus, København og Viborg.

Siden 1998 har CAPNOVA fungeret som statsligt godkendt innovationsmiljø udpeget af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Innovationsmiljøerne investerede på statens vegne risikovillig kapital i nye innovative virksomheder, men i maj 2018 besluttede regeringen og Dansk Folkeparti at udfase innovationsmiljøordningen.

Det betyder, at fra 2019 kan CAPNOVA ikke længere investere statslige midler i innovative iværksættere, men CAPNOVA fortsætter med at håndtere de over 100 selskaber, der er i porteføljen. Sideløbende opbygger vi nye investeringsaktiviteter.
OM
CAPNOVA
Hele Danmarks investerings- og udviklingsselskab
Kontakt FRA INOVATIVE IDEER TIL SUCCESFULDE
VIRKSOMHEDER
mail@capnova.dk
Åbogade 15
8200 Aarhus N
KONTAKT CAPNOVA A/S
Foodtech Cleantech Industri teknologi games Sundhed flere spil KONTAKT OM CAPNOVA
VMB