OM VMB

VI ER DREVET AF PASSION OG RESPEKT FOR FREDEDE OG BEVARINGSVÆRDIGE BYGNINGER FORDI DE ER UNIKKE FORMIDLERE AF VORES FÆLLES HISTORIE
OM TEGNESTUEN
Vi vil være med til at fastholde en meningsfuld anvendelse af kulturarven. Siden 1935, hvor tegnestuen blev etableret, har vi specialiseret os indenfor restaurering og transformation af historiske bygninger. Vi har udviklet en særlig metode til at håndtere den omfattende proces og de særlige myndighedskrav, der er en stor del af arbejdet med historiske bygninger.
HVORDAN VI ARBEJDER
Alle vores projekter tager afsæt i en tæt, løbende dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Med dét udgangspunkt rammesætter vi udviklingsmuligheder og potentialer for byggeriet, hvilket sikrer en optimal proces, smidig sagsbehandling og et projekt, der fra starten defineres indenfor mulige rammer.

Tegnestuens værdier er baseret på en holistisk opgavetilgang. Vi ser os selv som ambassadører for de bygninger, som vi arbejder med. Det er vores ansvar som professionelle rådgivere at sikre en bæredygtig overlevelse af vores fælles kulturarv.

ARBEJDSOMRÅDER
Vi løser opgaver indenfor restaurering og istandsættelse af historiske bygninger samt transformation og nybyggeri. Her optræder vi ofte i rollen som totalrådgivere. Vi ser projekterne i deres helhed og respekterer detaljerne, så alle ændringer og tilføjelser bliver tilpasset det specifikke sted.

Vores team består af arkitekter og bygningskonstruktører med speciale i restaurering. Alle har stort kendskab til historiske byggeteknikker og ved, hvordan vi kan tilføre nye lag fra vores tid uden at ændre på bygningens særlige karakter og atmosfære.

VMB